Malonieji namų šeimininkai ir šeimininkės. Šiandien pasiūlysiu pasigaminti labai skanų, bet labai jau įprastą patiekalą, ypač per šventes. Tai saldūs grybai. Kad nesipainiotume tarp to, ko mums reiks ir nereiks šiam patiekalui, pasakysiu, ko reiks. O gi grybų, cukraus, kondensuoto pieno su kakava ir be jos, varškės ir žiūpsnelio spragintų kukurūzų. Pirmiausia grybus švariai nuplauname po šaltu vandeniu ir nušluostome. Tada teptuku gražiai nudažome kotus kondensuotu pienu. Galvas padengiame kondensuotu pienu su kakava. Gražiai suguldome į blėką ir pašauname į orkaitę 25 minutėms. Kol grybukai skaniai kepa, paruošiame garnyrą - varškę. Gražiai sukratome ir supurename gilioje lėkštėje. Galima įberti šiek tiek cukraus. Kai grybukai skaniai iškepa, subedame juos į varškę, kad stovėtų.
Štai tokį grybų gamtos meno kūrinį jau ir galima tiekti vaikams į kambarį. Skanaus!
egle 2010-05-12 23:38:18
koks poslas receptas:) o suvalgius toki gryba linksmiau pasidaro?
Saulius 2010-05-13 20:02:38
Poslas del to, kad subesti į varske jie \'stovi\'? :) Manau, kad cia daugiau vizualinis-apgaulinis receptas nei linksmumui. Nors kas ten zino.
egle 2010-05-17 20:05:56
Manau, reikia isbandyt ir tada paaiskes:) Tik nezinau, ar po bandymo dar susitiksim...